Facebook Pixel
Växla Nav

Vedeldad bastu

Vedeldad bastu

Bastuaggregat och ugnar till vedeldad bastu!


Den vedeldade bastun är klassikern som aldrig försvinner. Den sprakande värmen, aromen av veden och framförallt att se elden värma upp stenmagasinet. En vedeldad bastu är verkligen speciell.


Vi har många olika val för vedeldade bastu och vi kan med omsorg stolt rekommendera vårt utbud. Att bada bastu med ett vedeldat bastuaggregat kräver lite mer planering med uppvärmningen men väntat gör sig värd då värmen är lite mjukare och doften lite trevligare och har du huggit upp veden själv så blir njutningen lite bättre.


Det som krävs för en vedeldad bastu är möjligheten till att koppla på en skorsten då du inte gärna vill ha in röken i basturummet.


Att bygga en vedbastu med vedeldad bastuugn är populärt vid framförallt fritidshus. Närheten till natur och vatten gör bastubadandet till en härlig upplevelse under såväl sommar som vinter. Även i villaboende eller på en trädgårdstomt kan vedeldade bastur byggas. Skenet från elden och det trivsamma sprakandet ger en härlig inramning till bastubadandet.


Vi har bastuugnar av olika fabrikat för bastuvolymer mellan 6 - 37 kbm. För smidig installation finns allt från skorstenstopp till golvplåt.


Begär offert om du vill köpa bastuugn med passande skorsten till ditt bastuhus. Besvara formulärets frågor och skicka in det.

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.
© Copyright Bastuspecialisten 2014–2024