Facebook Pixel
Växla Nav

Utomhuskaminer

Utomhuskaminer

Våra utekaminer låter elden följa med dig ut i trädgården. Förhöj stämningen på din uteplats eller altan och få både en härligare och varmare utemiljö.

Våra utekaminer har vi valt från flera olika tillverkare, allt för att du skall kunna hitta en utekamin och eldstad som passa just dig. Kan det finnas något härligare än att samlas runt en utekamin när skymningen kryper på?

Svenska sommarkvällar kan ibland behöva en hjälp på traven med en värmande brasa. En eldstad anpassad för utomhusbruk blir den naturliga samlingsplatsen som du, din familj eller vänner stannar framför under lång tid.

Olika typer av bränsle

Våra utekaminer eldas normalt med ved men vi erbjuder även ett antal varianter som eldas med bioetanol eller gasol. Både lösa insatser som du kan platsbygga efter egen smak eller med färdiga omramningar. Vi har även ett antal möbler där du kan inkludera elden i.

Olika material

Corten är ett material som vi tycker passar i utemiljön och flertalet av våra kaminer för utomhusbruk är gjorda i detta material. Cortenstålet får en härlig patina som bara blir vackrare med årens lopp. Betong och gjutjärn är även material som våra utekaminer är gjorda av. Men oavsett vilken variant du väljer kommer du alldeles säkert förtrollas av de dansande lågorna.

Grilla i din utekamin

En del av våra utekaminer har grillgaller som tillval, vilket gör att du även kan passa på att laga din mat när elden börjar falna och glöder lyser röd.

Artiklar 1-12 av 21

Sätt fallande sortering
Sida
per sida
© Copyright Bastuspecialisten 2014–2024