Facebook Pixel
Växla Nav

Planika lighthouse gasolspis

10 990 :-
Lagerstatus: Finns i lager

Visas i vår utställning

Artikelnr
PLLIGHTH

Terrassvärmaren Lighthouse från Planika passar perfekt på uteplatsen eller trädgården och hjälper dig hålla värmen sena kvällar.

Planikas Lighthouse drivs med gasol och är perfekt för att ge dig värme och mys i trädgården eller på uteplatsen. Dess stora glas ger dig 360 graders insyn till elden och värmedeflektorn i toppen ser till att du får perfekt värmespridning runt om. Värmen strålar ca 3 meter ut från Lighthouse.

Med sina raka linjer ger den ett modern och stilrent intryck och passar lika bra framför en entrén på en restaurang som på din egen uteplats. De fyra hjulen (två låsbara) gör den lätt att flytta runt. Gasolflaskan förvaras i sockeln där även startknapp och vred för att justera lågornas höjd finns.

Planika Lighthouse kommer med en 5-årig rostgaranti på omramningen tack vare att den är gjord i galvaniserat svartlackat stål. För att hålla din terassvärmare ren och fräsch rekommenderar vi dock att du köper ett överdrag som du kan täcka den med när du inte använder din Lighthouse.

Brinntiden blir lång tack vare den låga förbrukningen av max 0,45kg/h (gasolflaska ingår ej).

 

Produktinformation
Färg Svart
Höjd 1575 mm
Bredd 400 mm
Djup 400 mm
Vikt 42 kg
Effekt 4 - 6 kW
Rökrörsdiameter 150 mm
Gasolförbrukning max 0,45kg/h
© Copyright Bastuspecialisten 2014-2022