Facebook Pixel
Växla Nav

Jobba på Bastuspecialisten - Intresseanmälan

 Bastuspecialistens personal 2016-04

 

Bastuspecialisten har för närvarande inga lediga tjänster.

Tror du att du skulle vara en tillgång för oss och vårt glada gäng i framtiden? Se våra önskemål om Din profil nedan.

Skicka gärna in din intresseanmälan med CV och personligt brev till info@bastuspecialisten.se

 

Om oss

Bastuspecialisten är en anrik och utpräglad fackhandelsbutik med 50 år i branschen.

Bastuspecialisten är ett starkt varumärke och vi är ledande återförsäljare i vår bransch inom bastu och brasvärme. Vi arbetar med en konsekvent linje att erbjuda våra kunder service, fackkunskap och kvalité. Vi är totalleverantör i den bemärkelsen att vi säljer både produkter och montage. Spisen blir eldningsfärdig och bastun badfärdig när kunden önskar köpa hela tjänsten. Vi är 17 anställda med en bred åldersspridning.

 

Om butikssäljare

I tjänsten ingår butiksförsäljning till privatpersoner och företag, av så väl enklare tillbehör såsom skräddarsydda helhetslösningar.  Du har ett gott öga för funktion och design så du kan hjälpa kunden till den bästa lösningen. Bland arbetsuppgifterna ingår försäljning, offerering, upprätta bygganmälan, kontakt med våra underentreprenörer samt övriga vanliga förekommande arbetsuppgifter i butik.

 

Din profil

Egenskaper vi söker är serviceorienterad, initiativrik, flexibel och resultatinriktad. Du är representativ och kan enkelt föra en dialog med kunden på svenska i skrift och tal. Du trivs med att periodvis arbeta i högt tempo och med att ta stort personligt ansvar. Du har en seriös inställning till ditt arbete och du får gärna ha lite tävlingsinstinkt. Vi ser gärna att du motiveras av att ge kunden en bra köpupplevelse. För att passa in hos oss är du social och har en god samarbetsförmåga.

Du har minst 2 års säljerfarenhet, erfarenhet från bygghandel är meriterande.

 

Välkommen med din intresseanmälan!

© Copyright Bastuspecialisten 2014-2020