Du har inga produkter i din varukorg.

Totalt: 0 :-
Alla priser i SEK

Jobba på Bastuspecialisten

 Bastuspecialistens personal 2016-04

 

Bastuspecialisten expanderar och söker därför en engagerad butikssäljare till butiken i Bromma.

Är du vår nya säljare på spisavdelningen?

I tjänsten ingår butiksförsäljning till privatpersoner och företag, av så väl enklare tillbehör såsom skräddarsydda helhetslösningar.  Du har ett gott öga för funktion och design så du kan hjälpa kunden till den bästa lösningen. Bland arbetsuppgifterna ingår försäljning, offerering, upprätta bygganmälan, kontakt med våra underentreprenörer samt övriga vanliga förekommande arbetsuppgifter i butik.


Din profil
Egenskaper vi söker är serviceorienterad, initiativrik, flexibel och resultatinriktad. Du är representativ och kan enkelt föra en dialog med kunden på svenska i skrift och tal. Som säljare hos oss trivs du med att ge service, periodvis arbeta i högt tempo och med att ta stort personligt ansvar. Du har en seriös inställning till ditt arbete och du får gärna ha lite tävlingsinstinkt. Att se och möta kunden är för oss högsta prioritet, därför ser vi gärna att du motiveras av att ge kunden en bra köpupplevelse. För att passa in hos oss är du social och har en god samarbetsförmåga.

Vi tror att Du har minst 2års säljerfarenhet från fackhandel. Vi lär dig gärna branschen, produkterna och kunnandet om du bidrar med säljkunskaper och en positiv attityd. Stor vikt kommer att läggas vid din personlighet och din säljförmåga.

Vi har högt till tak där förslag och idéer mottages tacksamt och beslutsvägen är kort. Kort sagt är vi ett glatt gäng som trivs ihop både på och utanför jobbet.

Ansökan
Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid 40 timmar/vecka med fast månadslön. I schemat ingår arbete på lördagar. Tillträde efter överenskommelse. Vi erbjuder våra anställda subventionerat rikskort och gymkort.

 Ev frågor kring tjänsten ställs till Eva Norlander på 08-445 14 11 eller eva@bastuspecislisten.se

Din ansökan ska innehålla CV samt en kort beskrivning av dig själv. Vi kommer att kalla till intervjuer löpande och vill därför ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2017-08-31.

Välkommen med din ansökan via mail: eva@bastuspecislisten.se

Bastuspecialisten är en anrik och utpräglad fackhandelsbutik med 50 år i branschen. Bastuspecialisten är ett starkt varumärke och vi är ledande återförsäljare i vår bransch inom bastu och brasvärme. Vi arbetar med en konsekvent linje att erbjuda våra kunder service, fackkunskap och kvalité. Vi är totalleverantör i den bemärkelsen att vi säljer både produkter och montage. Spisen blir eldningsfärdig och bastun badfärdig när kunden önskar köpa hela tjänsten. Vi är 20 anställda med en bred åldersspridning. Vår hemsida för mer info: www.bastuspecialisten.se