Facebook Pixel
Växla Nav

Kalfire

Kalfire

Kalfire erbjuder en helt unik eldstad – tekniskt fulländad – men framförallt att njuta av. Skickligt har de gömt infästningen som håller de ramfria glaset på plats.

De rena linjerna med den minimalistiska designen och de ramfria glasluckorna garanterar en optimal insyn till elden. Kalfire eldstäder smälter in perfekt i varje interiör och erbjuder en optimal vy av lågorna.

Kalfire har insatser med glas åt tre håll, hörninsatser och med frontglas. De har även tunnelmodeller med genomsyn. Dessutom i flertalet storekar så du lätt hittar en modell som passar dig.

Välj olika inredningar till din Kalfireinsats

Du kan även välja en baksida som sträcker sig utanför elden och resulterar i en eldstad med rena, minimalistiska linjer som smälter in i omgivningen, vilket ökar intrycket av en öppen spis.

Design och kvalité

Allt Kalfire gör och designar är baserat på fem grundläggande begrepp, deras hörnstenar i företaget: Individualitet, erfarenhet, användarvänligt, expertis och hållbarhet. 

Insatser med gas

Kalfire gör förutom vedeldade insatser även insatser som drivs med gasol. Här hittar du vårt vårt sortiment av gasolkaminer och insatser.

7 artiklar

Sätt fallande sortering
per sida
© Copyright Bastuspecialisten 2014–2024