Facebook Pixel
Växla Nav

Gaskaminer

Gaskaminer

En gaskamin passar perfekt för dig som önskar levande eld och värme, men inte vill ha allt det runt om en braskamin. Upplev enkelheten med att ha en brasa hemma genom att använda gas.

Gaskaminer är bekväma och har många fördelar – glöm tändstickor, tidningspapper och braständare.  En gaskamin kan du tända med en knapp på väggen, alternativt en trådlös fjärrkontroll eller till och med din smartphone. På några sekunder har du en rogivande och naturtrogen eld som varken lämnar aska eller sot efter sig.

Behövs skorsten för gaskaminer?

En stor fördel med gaseldstäder är att skorstenen inte behöver vara lika höga ovan tak som traditionella skorstenar, den kan även monteras genom yttervägg utan att behöva fortsätta över nock. Du behöver dock fortfarande ett bygglov för att installera en gasbraskamin eller en gasinsats i ditt hem.

Fristående färdiga kaminer eller insatser för platsbyggnation.

Gaskaminerna kan fås både som fristående kaminer och som insatser. Vi har gaskaminer och gasinsatser från Rais och Kalfire som båda är stora på just gaskaminer ute i Europa där trenden går alltmer mot gaskaminer. Dessa gasbraskaminer och insatser drivs normalt med gasolflaskor men Rais modeller finns även för påkoppling av stadsgas.

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.
© Copyright Bastuspecialisten 2014–2024