Facebook Pixel
Växla Nav

Pizzaugnar

Pizzaugnar

Laga fantastisk pizza i restaurangklass hemma i trädgården med Morsös vedeldade pizzaugn.

Skapa den sociala mittpunkten och stämningen utomhus genom att tillaga pizza i pizzaugnen Forno på din uteplats.

Vedeldade pizzaugnar ger det lilla extra på smaken, veden sprider sin rökiga sötma och pizzabotten blir krispig. Fort går det med tack vare att ugnarna är effektiva i sin värmekapacitet. Givetvis kan pizzaugnarna användas till all annan matlagning, bara fantasin sätter gränserna.

Pizzaugn för hemmabruk

Att elda i en pizzaugn är enkelt. Placera riktligt med ved met flera smala vedpinnar högst upp och tänd på så du får en fin och rejäl eld, lägg på fler och större vedträn så att du får tillräkligt med värme för att börja grädda dina pizzor. När det är dags att lägga in pizzan skrapar du glöden åt sidorna och du är redo att börja matlagningen. Se till att lägga på några vedträn under tiden så att inte elden dör ut.

Pizzaugn som terrassvärmare 

När maten är serverad fungerar Morsö Forno utmärkt som en terrasvärmare och utekamin som sprider härlig värme tack vare sin konstruktion i gjutjärn. 

5 artiklar

Sätt fallande sortering
 1. Morsö Forno Pizzaugn
  Morsö Forno Pizzaugn och grill

  Snygg och mångsidig ugn av högsta kvalité. Grilla, baka eller rök i din Forno

  Nu 9 999 :- Pris 13 999 :-
 2. Morsö Forno Multi, pizzaugn som både går att elda med ved och kan drivas med gasol. Medföljande bord på hjul gör den enkel att flytta.
  Morsö Forno Multi ved/gasolgrill och pizzaugn

  Kombinerad vedeldad och gasoldriven pizzaugn i gjutjärn för dig som vill ha det bästa av två världar. Det praktiska rullbordet ingår i priset.

  39 999 :-
per sida
© Copyright Bastuspecialisten 2014–2024