Facebook Pixel
Växla Nav

Morsö Forno Multi ved/gasolgrill och pizzaugn

39 999 :-
Lagerstatus: Beställningsvara

Visas i vår utställning

Artikelnr
MOFORNOMULTI

Morsö Forno Multi är en pizzaugn och grill som både kan eldas med ved och drivas med gasol. Kombinera det bästa från två världar och få den ultimata ugnen till ditt utekök.

Forno Multi ger dig alla möjligheter att skapa läckra matupplevelser genom att du kan elda med både ved, kol eller gasol. Hela botten på Forno Multi är slät så du kan göra läckra pizzor och baka bröd, ställ in ett grillgaller för att grilla eller sätt in en ugnsform eller gjutjärnsgryta och låt fantasin flöda. 

Forno Mutli har tre gasolbrännare två stycken som löper runt hela sidorna på Multi samt en berännare under gjutjärnsbotten som ser till att gjutjärnsplattan blir riktigt varm. 

Efter maten kan Morsö Forno multi också fungera som en mysig utekamin som ger dig både ljus och värme på din uteplats. Gjutjärnet ger härlig strålningsvärme medan du tittar på de dansande lågorna långt in på småtimmarna.

Forno Multi kommer med ett svartlackerat stålbord med praktisk förvaring för din gasolflaska. Bordet har hjul så du t.ex. enkelt kan dra fram grillen närmare bordet om du vill njuta av värmen från din Forno. 

Värmeeffekten på gassystemet på Forno Multi är hela 19,9kW på maxläget.

Produktinformation
Djup 746 mm
Höjd 1557 mm
Bredd 740 mm
Vikt 178 kg
Färg Svart
Liknande produkter
© Copyright Bastuspecialisten 2014–2024