Facebook Pixel
Växla Nav

Utemiljö

Utemiljö

Inred din uteplats! Att sitta framför en eldstad är något du även kan göra utomhus. Därför erbjuder vi ett unikt sortiment av eldstäder, grillar, möbler och mycket mer för utemiljö som alla har det där lilla extra.

Bastuspecialisten har uteprodukter som du kan göra allt från att grilla, röka eller grilla i samt bara ha som en mysig samlingsplats.

Utekaminer, eldkorgar, eldfat och lyktor.

Vill du värma dig vid en öppen eld vid en utomhuskamin eller eldkorg har vi flera i både cortenstål, smidesjärn och betong från bland annat Jötul, Heta, Nordpeis, Rais och Bolin Smide. Eldkorgar och eldfat finns i en mängd storlekar och är ett härligt komplement till din trädgård eller uteplats. Lika så ett antal olika facklor och bordslyktor

Grillar

Bli en riktig grillkung med våra keramiska kamadogrillar från Kamado Joe. Låt en riktig Joe bli ditt uteköks mittpunkt och ta din grillning till nya nivåer!  Masterbuilts kolgrillar och rökskåp finns också i sortimentet. Även kol och gasolgrillar från Morsö i snygg dansk design samt stekbord i rostfritt och corten samt olika varianter i betong hittar du hos oss på Bastuspecialisten.

Pizzaugn

Varför inte baka en pizza i en pizzaugn från danska Morsö – Gjutjärnsugnen Forno som även fungerar väldigt bra som ren utekamin / terassvärmare.

Gasol

Det finns även ett antal gasolproduker, färdiga bord eller lösa brännare för dig som vill bygga dig en egen utekamin.

Så komplettera din uteplats med produkter från Bastuspecialisten och låt elden och värmen vara med dig året runt. En eldstad kan förlänga utomhussäsongen och ge dig en trivsammare utemiljö!

Grillkol & rökträ

För att få till den perfekta grillmåltiden behöver (du förutom en grill såklart) grillkol av hög kvalité. Vi säljer Kamado Joes egna grillkol Big Blocks, Masterbuilts grillkol samt grillkol av Marabu, så kallat Cubakol. 

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.
© Copyright Bastuspecialisten 2014–2024