Facebook Pixel
Växla Nav

Nordpeis insatser

Nordpeis insatser

Hjärtat i kaminen, det är insatsen! Nordpeis har tagit vara på detta och i deras insatser inne i brännkammaren finns ljus Thermotte™ som får brasan att se extra fin ut.

Thermotten är mycket hållbar och stöttålig, gjord av ett kompakt material som begränsar sotbildning och missfärgning. Nordpeis insatser är utvecklade för det moderna hemmet, med tanke på effekt, insyn och tekniska lösningar.

Insatsen kan muras in i en öppen spis och du kan även designa din egen eldstad och bygga din egna platsbyggda spis. Nordpeis insatser levereras med luftspolning som gör att glasen bränns rena vid hög temperatur.

Nordpeis levererar endast eldstäder med ren förbränning och en effektiv sekundärförbränning, vilket ger mer värme och minskade partikelutsläpp. De flesta insatserna kan anslutas till friskluft och de fungerar därför lika bra i täta, moderna bostäder som i äldre hus och fritidshus.

Isolationsplattor utsätts för mycket slitage och måste förväntas bli slitna med tiden. Vid rätt eldning bränns stenen naturligt ren och håller sig ljus och fin i många år.

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.
© Copyright Bastuspecialisten 2014–2024