Facebook Pixel
Växla Nav

Tältbastu

Tältbastu

Basta precis där du vill, med ett bastutält från Mobiba kan du bada bastu var du än befinner dig – i stugan, på fjället, i skogen, skärgården eller trädgården.

För tillfället har vi problem att leverera tältbastu, men försöker att återfå tillgång till dessa produkter.

På en kvart är den portabla bastun rest och kaminen installerad och efter en halvtimmes eldning är allt klart för bastubadet.

Tack vare sin genomtänkta konstruktion och val av material så är Mobiba tältbastu enkla att använda och enkla att förflytta, det minsta tältet packas i två lätthanterliga bagar som sammanlagt väger 22 kilo – inklusive bastuugnen. Detta gör bastutältet idealisk för alla som har en aktiv livsstil.Den mobila bastun är lätt att ta med sig oavsett om du förflyttar dig med bil, båt, skoter eller går till fots.

Bastutälten tål att stå uppställde permanent och passar utmärkt för dig som vill basta men kanske inte har utrymmet hemma eller tiden att bygga upp en bastustuga. Aktivitet eller avkoppling? Friluftsliv, båtliv, jakt och fiske på ett sätt du inte trodde var möjligt.

Fördelarna med en tältbastu är många och förutom den självklara att den är enkel att montera så får du en riktigt vedeldad bastu på den plats där du är just nu. Mobiba tältbastu är anpassad för vårt nordiska klimat och är utvecklade för det.

Duk av 100 % polyester som klarar värme och gnistor. Ugn i rostfritt stål med värmesköldar och gnistskydd samt säkerhetsdörr.

Vid köp så ingår tält och ugn så du är redo med en gång, bygg dina egna lavar eller köp till portabla bastulavar, valet är ditt!

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.
© Copyright Bastuspecialisten 2014-2022