Facebook Pixel
Växla Nav

Brasvärme

Brasvärme

Brasvärme i villor och fritidshus är idag, förutom den höga mysfaktorn, också en kompletterande värmekälla som sprider trivsel och skapar en god uppvärmingsekonomi. Vi har kaminer, murspisar, skorstensfria kaminer, brastillbehör och utespisar från ledande tillverkare i en mängd olika designer och material.


Från 2018 är det krav på att kaminer vid försäljning ska vara energimärkta. Detta för att underlätta för konsumenter att välja nya effektiva kaminer med låga utsläpp, vilket gynnar miljön både lokalt och globalt. Våra eldstäder från de ledande märkena Contura, Jötul, Keddy, Nordpeis, Scanspis m.fl. har energimärkning.


Brasvärme har en god uppvärmingsekonomi och har betydande miljöfördelar genom att du använder en förnybar energikälla som är lokalt producerad med lågt transportinnehåll.


Det finns kaminer med modernt formspråk och mycket glas alternativt klassiska gjutjärnskaminer med vackra mönster och spröjs. Du kan välja en insats och skapa din personliga spis.


Söker du en kamin som håller värmen länge är en täljstenskamin eller murad spis något för dig eller varför inte en äkta kakelugn?


Har du en öppen spis där du mest eldar för kråkorna finns det kassetter som producerar mer värme än vad som sugs ut genom skorstenen.


Brasvärmens fördelar visas här i en informativ film.


Aktuella kampanjer inom brasvärme visas med de produkter som ingår.

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.
© Copyright Bastuspecialisten 2014-2020