Facebook Pixel
Växla Nav

Vedspisar kök

Vedspisar kök

Vedspisar och gjutjärnsspisar


Spraket och värmen från en vedeldad gjutjärnsspis ger en härlig stämning i köket. Dofterna från grytan, ett långkok på spisen, är även för många en njutning.


Med en vedspis i köket blir du oberoende av el och kan i alla lägen laga din mat och värma din bostad. Vedspisen utveckling har kommit långt och numera finns spisar för alla skiftande önskemål, från den lilla enkla "nostalgispisen" till senaste med glaslucka, keramikhäll och många andra finesser.


Hur en vedspis ser ut är av största vikt för många. En gjutjärnsspis gör sig numera populär även i de moderna hemmen, med rena och moderna linjer blir en klassisk touch mot det nybyggda och ger en nostalgisk känsla som endast en vedspis av gjutjärn i ett kök kan ge.


I det lantliga köket är det mer en klassisk design i gjutjärn som passar bäst. En vedspis i hemmet värmer och bidrar till att öka mysfaktorn hemma. Den fungerar dels som uppvärmning och dels som mysfaktor. Verkningsgraden är en annan viktig detalj en vedspis kan ha, eftersom ju högre verkningsgrad, desto effektivare är spisen.

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.
© Copyright Bastuspecialisten 2014-2020