Facebook Pixel
Växla Nav

IKI vedeldad bastu

IKI vedeldad bastu

IKI vedeldade bastuugnar är högklassigt finskt hantverk med ram av slitstarkt rostfritt stålnät och svartstålrör av industriell kaliber som garanterar hållbarheten och säkerheten.

Bastuugnarna har en effektiv luftcirkulation och en stor kontaktyta mellan stenarna, eldstaden och eldröret, vilket gör det möjligt att få stenarna uppvärmda till badtemperatur på en timme. Tack vare praktiska och väldesignade detaljer är IKI-ugnarna en fröjd att använda.

IKI-ugnarna är alla designade med mycket sten och stål och när du kombinerar detta hårda mot det mjuka trävirket inuti din bastu så bildens en kontrast som ger en känsla av robust skandinavisk miljö.

Ett IKI-aggregat är säkert och kan även placeras i små basturum på ett säkert vis. Stålnätet runt kaminen värms inte upp och bli därför inte brännande het, därför behöver inte IKI-ugnarna nödvändigtvis ha skyddsräcken runtomkring,

Beroende på vilket modell du väljer till din bastu så är säkerhetsavstånden till brännbart material runt ungen endast 10-25 cm och 50-100 cm mot tak. Med hjälp av tak eller väggplåt kan säkerhetsavstånden reduceras.

3 artiklar

Sätt fallande sortering
per sida
© Copyright Bastuspecialisten 2014–2024