Facebook Pixel
Växla Nav

Brastillbehör

Brastillbehör

Här har vi samlat alla brastillbehör till din kamin eller öppna spis som kan göra hanteringen lättare, roligare och bättre. 

Ett tillbehör till en kamin kan lika gärna vara en lika stor del av inredningen i rummet som din eldstad och därför har Bastuspecialisten ett stort sortiment i en mängd olika stilar och material. Vi har allt från grått smidesjärn till glas, mässing och moderna pulverlackade verktyg.

Vi har en stor mängd eldställ med spisverktyg för att du skall kunna sköta veden och underhålla din eldning. Det finns både färdiga eldställ med verktyg som eldgaffel, eldtång, borste och skyffel men även lösa verktyg så du kan kompletta din kamin med just det du behöver.

Vedställ för vedförvaring kommer i en mängd olika former, både vägghängda vedstaplar till korgar i flätad pil och mycket mer.  

Vedspäntar /vedklyv för att på ett enkelt sätt göra tändved finns i flera variationer precis som handsmidda yxor från Gränsfors Bruk.

Eldrist, blåsbälgar och askdamsugare samt braständare / tändkuddar hittar du så klart också hos Bastuspecialisten.

Bolin Smide är en stor leverantör hos oss med handsmitt smide i de flesta kategorierna för brastillbehör. Bolin Smide har funnits i tre generationer Bolin. 2019 överlät Gunnar Bolin sin verksamhet till Berith och Magnus Moberg, som i andra generationen drev Masma AB en mekanisk verkstad. Beriths pappa startade den smedjan. Produkterna Bolins Smide fortsätter att smidas i Mariestad fast i ny verkstad och regi.

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.
© Copyright Bastuspecialisten 2014–2024