Du har inga produkter i din varukorg.

Totalt: 0 :-
Alla priser i SEK

Nordpeis braskaminer

Nordpeis vet att det är många val som ska tas när du ska inreda ditt hem, både när det gäller färger, möbler, golv och kök – och inte minst värmekälla. En braskamin framhäver stilen i bostaden och välj därför en modell som passar just dig, ditt hem och din stil – det ger den atmosfären du vill ha hemma.

Nordpeis braskaminer hjälper dig i det valet, kaminerna från Nordpeis är tidlösa men samtidigt moderna. Det är trivsel och design som är gjord för att hålla. Nordpeis har olika modeller att välja emellan; antingen du önskar en hörnkamin, fristående kamin eller vill placera din kamin längs med en vägg. Du kan välja mellan en kamin med eller utan sidoglas.

Kaminerna från Nordpeis har en snabb uppvärmning och hög värmeeffekt, kaminerna avger kraftig och god värme som sprider sig snabbt. Braskaminerna uppfyller samtidigt stränga krav avseende ren förbränning.

NYHET 2018Nordpeis ME har en rund häftig form, det enkla och estetiska. ME skapar ett helt nytt personligt uttryck i rummet och framstår mer som ett vackert smycke i den stilrena nordiska inredningen.

per sida
Sida:
  1. 1
  2. 2

per sida
Sida:
  1. 1
  2. 2