Facebook Pixel
Växla Nav

Nordpeis braskaminer

Nordpeis braskaminer

Nordpeis vet att det är många val som ska tas när du ska inreda ditt hem, både när det gäller färger, möbler, golv och kök – och inte minst värmekälla.

En braskamin framhäver stilen i bostaden och välj därför en modell som passar just dig, ditt hem och din stil – det ger den atmosfär du vill ha hemma.

Stor valfrihet med många modeller

Nordpeis braskaminer hjälper dig i det valet. Kaminerna från Nordpeis är tidlösa men samtidigt moderna. Det är design som är gjord för att hålla. Nordpeis har olika modeller att välja emellan; antingen du önskar en hörnkamin, fristående kamin eller vill placera din kamin längs med en vägg. Du kan välja kamin med eller utan sidoglas.

Kaminerna från Nordpeis har snabb uppvärmning och hög värmeeffekt. De avger kraftig och god värme som sprider sig snabbt. Braskaminerna uppfyller samtidigt stränga krav avseende ren förbränning.


Takhängd kamin

2018 introducerade Nordpeis en ny kaminserie i sitt sortiment – Nordpeis Me som har en rund häftig form, det enkla och estetiska. Me skapar ett helt nytt personligt uttryck i rummet och framstår mer som ett vackert smycke i den stilrena nordiska inredningen.

Me finns både med sockel i stål eller plexiglas samt med pelarfot. Me finns också som takhängd variant!

Artiklar 1-12 av 32

Sätt fallande sortering
Sida
per sida
© Copyright Bastuspecialisten 2014–2024