Facebook Pixel
Växla Nav

Termatech täljstenskaminer

Termatech täljstenskaminer

Naturliga element i kombination med stilfull elegans. Termatechs täljstenskaminer är en braskamin som inte endast värmer på kalla dagar, utan också är en varm investering på lång sikt.

Termatechs kaminer är miljöanpassade braskaminer, de är rena linjer och vackra naturmaterial.  En vacker kombination av rustika material som kompletterar varandra utmärkt. En elegant möbel som samlar familjen framför de levande flammorna och sprider den ultimata trevnaden.

Täljstenens funktion

Täljsten ackumulerar värmen långsam och avger den uppsamlade värmen under en lång tid, även efter att elden slocknat. Täljsten är ett rent naturmaterial och varje kamin är unik eftersom utseendet på stenarna varierar från ung till ugn.

Termatechs modeller 

Termatechs täljstenskaminer genomsyras av användarvänlighet och miljövänlighet, grundtanken bakom deras produkter är att skapa en prisvärd kamin med bra kvalitet, och att fokusera på teknik och funktion. 

Extern tilluft

Givetvis har Termatech tänk på att i nyare, mer lufttäta hus kan det krävas extern friskluftstillförsel eftersom luften i rummet där kaminen står kanske inte räcker till för förbränningen och därför kan du enkelt ansluta friskluft direkt till brännkammaren på de allra flesta modeller med hjälp av en friskluftsstos och ett friskluftset.

11 artiklar

Sätt fallande sortering
per sida
© Copyright Bastuspecialisten 2014–2024