Facebook Pixel
Växla Nav

Eldställ och brasverktyg

Eldställ och brasverktyg

Eldställ som passar din kamin eller öppna spis är inte bara ett verktyg för att flytta vedträn. Rätt eldställ blir en prydnad för eldstaden och snygg design är njutbart.


Bastuspecialisten erbjuder eldställ och eldverktyg i olika formstilar. Till exempel stilrent, elegant och traditionellt. Oavsett om du längtar efter gammaldags smide, mässing eller ett svart eldställ i modern design finns det gott om alternativ att välja bland. Perfekt för att fullända din kamin eller öppna spis.

Eldställ för olika inredningsstilar

Eldstaden är en plats att samlas kring, för att mysa och vara tillsammans. Här skapas fina minnen med familj och vänner. Eldställ som passar din kamin eller öppna spis är inte bara ett verktyg för att flytta vedträn. Rätt eldställ blir en prydnad för eldstaden och snygg design är njutbart. Så lägg lite extra kraft på att fullända eldstaden med ett i din smak. Hos oss finns eldställ som passar i stugan på landet och som gör sig väl i den nybyggda lägenheten i staden. Vi har bland annat eldställ från Bolin Smide som är handgjorda i Sverige. Unikt! Det finns även eldställ i mässing, lackerat stål och rostfritt.

Mängder av eldverktyg

Självklart ska ett eldställockså fungera för sitt syfte, med oss kan du räkna med lika hög funktion som tilltalande utseende. Välj ett eldställ med stabil fot om det är viktigt för dig att det står stadigt på marken.

Dubbelkolla vad som ingår i de olika seten och fundera på vilka eldverktyg du vill ha nära till hands eller köp lösa verktyg som passar just dig.

En favorit hos Bastuspecialisten är krokodilen, som är ett mycket praktiskt verktyg att flytta vedträn som brinner med.

Artiklar 1-12 av 43

Sätt fallande sortering
Sida
per sida
© Copyright Bastuspecialisten 2014–2024