Facebook Pixel
Växla Nav

Rais insatser

Rais insatser

När det estetiska har högsta prioritet, när braskaminen ska vara en insats - och när du vill känna värmen, doften och ljudet av sprakande eld… En insats från RAIS är det närmaste man kan komma en öppen eldstad.

Hos RAIS uppfyller alla insatser de skarpaste miljö- och kvalitetskraven. Det betyder att du med en RAIS får en insats som håller i många år framöver.

Rais insatser kännetecknas av en genomförd enkel formgivning som ger en elegans, Tack vare att de finns flera olika modeller med flera olika designera så kan du låta fantasin flöda och bygga in instanser i en omramning som passar rummet och ditt tycke och smak. Stora obrutna glasluckor ger elegans till din spis.

Olika storlekar samt antal glasrutor

Beroende på hur du vill att din platsbyggda spis ska se ut erbjuder Rais flera varianter av insatser. Är det glas på tre sidor, U-formade rumsavdelare du är ute efter? Ska kassetten stå i ett hörn eller mitt i rummet med genomsyn? Allt detta hittar du bland Rais insatser.

Platsbygg din spis

Vi hjälper mer än gärna till att rita upp din spis med en Rais-insats som grund.

Rais gaskaminer

Rais gör även både insatser och färdiga fristående kaminer som istället för ved eldas med gas. Både gasol eller stadsgas finns som alternativ till deras kaminer.

Du hittar Rais sortiment av gaskaminer här.

11 artiklar

Sätt fallande sortering
per sida
© Copyright Bastuspecialisten 2014–2024