Facebook Pixel
Växla Nav

Rais Visio Gas Hörn

Från 72 900 :-
Endast %1 kvar
Lagerstatus: Beställningsvara
Artikelnr
RAISVIGCCON
Description

Med en gasinsats från danska Rais får du eld, mys och enkelhet i samma produkt. Rais visio gas med 2-sidigt glas är perfekta för hörnplacering.

Oavsett om du vill ha en lite mindre eldstad eller en stor, så har Rais något för dig. Deras tre hörnmodeller har glas i storlekarna 70, 90 eller hela 160cm och finns så klart både som höger- eller vänstermodeller, och ramen kommer i svart eller rostfritt stål. Välj sedan hur du vill att omramningen skall se ut efter dina förutsättningar så att du får en eldstad som passar just dig och ditt hem.

Elden styr du enkelt med den medföljande fjärrkontrollen eller via Rais app i din telefon eller surfplatta. Du startar elden med ett knapptryck, justerar lågorna steglöst och släcker elden lika enkelt. 100% mys, stämning och värme utan att behöva hugga och bära in ved. Elden i din Rais Visio Gas stiger upp ur de keramsika vedträna och tillsammans med den LED-belysta glödbädden är det minimala skillnader mot en vedeldad eldstad.

Skorstenssystemet till din Rais visio Gas tar hand om både till- och frånluft i samma rör så att du alltid får en optimal förbränning. Du får också möjligheten att gå ut genom en yttervägg med gasskorstenen och avsluta den med en väggventil. Du behöver alltså inte gå upp genom hela huset som på en vedeldad kamin om du placerar din gasinsats vid eller nära en yttervägg.

Visio Gas kan drivas med gasol på flaska eller om du har stadsgas framdraget så går den även att koppla på befintliga gasledningar. Alternativet för stadsgas måste dock väljas vid beställning då denna justering görs i fabrik.

Produktinformation
Liknande produkter
© Copyright Bastuspecialisten 2014–2024