Facebook Pixel
Växla Nav

Rais Visio Gas 3-sidigt glas

Från 73 900 :-
Endast %1 kvar
Lagerstatus: Beställningsvara

Visas i vår utställning

Artikelnr
RAISVIG3SCON
Description

Rais Visio gasinsats med 3-sidigt glas ger dig stor eldupplevelse med maximal insyn. Finns i flera olika storlekar och former.

Gasinsasterna från Rais i Danmark ger dig stora möjligheter till att platsbygga en kamin utefter dina önskemål och förutsättningar. Rais visio med 3-sidigt glas finns både som en bred modell i storlekarna 70, 90 samt hela 160cm. Det finns även två storlekar i U-form, så kallade rumsavdelare med 70, respektive 90cm breda sidoglas.

En gaskamin ger dig ett enkelt handhavande, starta elden med ett knapptryck på den medföljande fjärrkontrollen, justera lågornas storlek och luta dig tillbaka och njut av tanken att du inte behöver hugga någon ved. Rais Visio fungerar både med gasol på flaska eller med stadsgas om du har det framdraget till din bostad. Dock måste du välja till stadsgas vid beställning av din insats då denna justering måste göras i fabriken och inte kan efterbeställas.

Eldslågorna i din Visio Gas leds upp genom de keramiska vedträna och tillsammans med den LED-belysta glödbädden gör det att det i princip ser ut som en vedeldad kamin.

Skorstenen reglerar både till- och frånluft vilket ger dig en optimal förbränning utan krångel. Väljer du att placera din insats vid eller nära en yttervägg har du även möjligheten till att dra ut skorstenen genom väggen till en väggventil istället för att dra den rakt upp genom hela huset som en vedeldad kamin kräver.

Ramen finns både i svart och rostfritt stål.

Produktinformation
Liknande produkter
© Copyright Bastuspecialisten 2014–2024