Facebook Pixel
Växla Nav

Rais Visio Gas Frontglas

Från 71 900 :-
Endast %1 kvar
Lagerstatus: Beställningsvara
Artikelnr
RAISVIGASFCON
Description

Rais Visio gasinsats med frontglas kan väljas i flera sorlekar beroende på om du vill ha en mindre eldstad eller en stor och bred.

Med en gasinsats från Danska Rais har du många möjligheter till att designa din alldeles egna eldstad, allt från äldre klassisk design med spiselkrans till något modernt i betong eller kanske corten?

En gaskamin är fantastiskt enkel, starta med ett knapptryck och justera lågornas höjd steglöst med den medföljande fjärrkontrollen, sätt en timer på när brasan ska tändas eller släckas så att du kan tänka på annat. LED-belysning skapar en realistisk glödbädd och lågorna som leds upp genom de keramiska vedträna ser i princip ut som om de faktisk brinner som riktiga vedträn. Detta i kombination med Rais höga kvalitetstänk ger dig en alla möjligheter för en mycket trevlig eldstad i ditt hem.

Skorstenen reglerar tilluften åt dig för enklaste och renaste förbränning och ger dig också möjligheten till att dra ut den genom en yttervägg till en väggventil, du behöver alltså inte gå upp genom hela huset beroende på var du väljer att placera din nya eldstad.

Rais Visio gas med frontglas finns i tre storlekar på glaset, 70, 90 och 160 cm. Ramen finns i svart och i rostfritt stål.

Har du stadsgas i din bostad kan du ansluta den till dina befintlga gasledningar, detta tillval måste dock göras vid beställning och kan ej justeras i efterhand. Har du inte gas framdraget kan Visio gas så klart eldas med gasolflaskor.

Produktinformation
Liknande produkter
© Copyright Bastuspecialisten 2014–2024