Du har inga produkter i din varukorg.

Totalt: 0 :-
Alla priser i SEK

Närbild Kalfire Gas med frontglas

Fler bilder

Kalfire Gasinsatser Frontglas

Kalfires gasinsatser med frontglas hjälper dig att skapa antingen en spis i traditionell form likt en öppen spis eller så låter du fantasin flöda och skapar något helt annat.

Aldrig har det varit så enkelt att elda! Starta din gaskamin med med fjärkontrollen, justera lågorna och släck brasan när du vill. Så länge det finns gasol i flaskorna är elden aldrig mer än ett knapptryck bort. Du kan justera lågornas höjd i flera steg, alternativt väljer du Kalfires ECO-läge. Då ändras lågorna i styrka både upp och ned samt att gasolförbrukningen minskas med 40%. Du får en mer naturligt brinnande eld samtidigt som du använder mindre gas. 

Kalfires tillval gör att du kan anpassa eldstadens utseende. Vill du få en mer realistisk glödbedd finns Kalfire Hybrid LED och för att få till naturtrogna gnistor från flamorna finns Kalfires gnistgenerator NSG. För den som vill styra elden med sin telefon eller Smarta-Hem system finns Imatch WiFimodul.

Möjligheterna till att skapa en omramning som du vill ha den är stora, gasinsatserna är har nätta mått och ger utrymme för fantasin att forma din spis. Det finns flera storlekar att välja mellan, gör ditt tval nedan. Modellnamnet anger bredd och höjd på glaset i centimeter. Kalfires Största modell 105/59 är glaset alltså över 1 meter brett och nästan 60cm högt.


Från: 60 500 :-

Pris: 0 :-

Pris: 0 :-


Produktinformation

Rökrörsdiameter: 150 mm
Artikelnr: SSKFGPFRONTPKT
 • Ditt namn *

  Ditt telefonnummer

  Om du vill bli uppringd.

 • Din epostadress *

  Välj ämnesområde *

 • Meddelande *

Min förfrågan

  * Obligatoriska fält