Facebook Pixel
Växla Nav

Kalfire Gasinsats 3-sidigt glas

Från 66 900 :-
Lagerstatus: Beställningsvara
Artikelnr
SSKFGP3CON
Description

Stor insyn till elden får du med Kalfires gasinsatser med glas på tre sidor. Värmande lågor som du startar med den medföljande fjärrkontrollen, enklare kan det inte bli!

Kalfires gasinsatser passar dig som vill bygga en snygg eldstad och samtidigt ha det enkelt och bekvämt. Starta, stoppa och justera lågorna med antingen den medföljande fjärrkontrollen eller välj till deras WiFi-modul I-match så sköter du din kamin från telefonen eller din padda. Enkelt, tryggt och bekvämt. Kalfires insatser har dessutom en skorsten med ett slutet system för in- och utluft, allt för att driften ska bli enkel och säker. Till skillnad från vanliga skorstenar får en gasskorsten gå ut genom väggen så länge insatsen inte står för långt ifrån en yttervägg. 

Anpassa din insats genom att vällja till olika tillbehör som Wifi-modulen, en LED-belyst glödbädd som ger den ett ännu mer verklighetstroget utseende. Som sista detalj har de även en gnistgenerator, NSG, som ytterliggare förhöjer upplevelsen. Se här hur NSG fungerar. 

Kalfires gasinsatser har ett ECO-läge där lågornas höjd justeras automatiskt upp och ned i en långsam cykel, både för att efterlikna hur en vedbrasa brinner men även för att reducera gasförbrukningen med 40%. Insatsen brinner alltså både snyggare och längre med ECO-mode.

Välj mellan flera olika modeller nedan, allt för att du skall kunna få till en modell som passar just dina behov, Smal och hög, bred eller varför inte deras U-formade modell GP85/50R som passar som rumsavdelare.

Siffrorna i modellnamnet berättar hur brett och högt glaset är, tex deras största modell GP115/55 har ett 115cm brett och 55cm högt glas!

Produktinformation
© Copyright Bastuspecialisten 2014-2021