Du har inga produkter i din varukorg.

Totalt: 0 :-
Alla priser i SEK

Kalfire gasolinsats närbild

Fler bilder

Kalfire Gasinsats Hörn

Med en gasinsats från Kalfire kan du lätt skapa härlig stämning hemma. Tag fram fjärkontrollen och starta din eldstad, justera lågornas höjd efter tycke och smak och njut sedan av eldsflammorna.


Tack vare sina nätta mått är det lätt att få till en omramning som passar just dig. Tack vare Kalfires slutna skorstenssystem med både till och frånluft så fungerar insatsen alltid optimalt. Är den dessutom placerad nära en yttervägg kan du gå ut med skorstenen genom väggen, den behöver inte gå upp över tak som på en vedeldad kamin. 

Gasen i insatsen kommer ut genom de keramiska vedträna så de verkligen ser ut att brinna på ritkigt, det tillsammans med glödtrådar i veden skapar en så realistisk eldstad som möjligt!

Anpassa gasinsatsen med Kalfires tillval om du önskar fler detaljer som kan göra den ännu bättre, t.ex. gnistgeneratorn NSG som du kan se mer om här, Led belyst glödbädd eller en WiFimodul om du vill styra eldstaden med din telefon eller KNX-system (fjärrkontroll medföljer alltid till Kalfires gasinsatser). 

Med Kalfires ECO mode, där lågorns höjd går upp och ner i höjd ger inte bara en verklighetstrogen brasa utan reducerar också gasolförbrukningen med 40%. Gasinsatsen brinner alltså både bättre och längre!

Kontakta oss för en komplett offert på en gaskamin som är anpassad just för dig! Nedan kan du välja storlek på din insats. Kalfires modellnamn berättar hur brett frontglaset är samt höjden på gasinsatsen. GP65/55 har alltså 65cm brett och 55 cm högt glas.

 

 


Från: 59 500 :-

Pris: 0 :-

Pris: 0 :-


Produktinformation

Rökrörsdiameter: 150 mm
Artikelnr: SSKFGPCORNERPKT
 • Ditt namn *

  Ditt telefonnummer

  Om du vill bli uppringd.

 • Din epostadress *

  Välj ämnesområde *

 • Meddelande *

Min förfrågan

  * Obligatoriska fält