Facebook Pixel
Växla Nav

Harvia bastuaggregat

Harvia bastuaggregat

Slappna av i värmen med Harvias elektriska bastuaggregat. Bastun är en plats för avkoppling, där du kan njuta av mjuka, behagliga bad. Aggregatet är i bästa fall bastuns inredningsmässiga hjärta, som ger behagliga bad och betjänar bastubadarna länge.

Harvias populära bastuaggregat är designade för att ge dig fantastiska bad varje dag, år efter år. Varje aggregat är ekonomiskt, användarvänligt och av högsta kvalitet. I det omfattande utbudet hittar du bastuaggregat och lösningar som passar in i inredningen i både en liten bastu, en familjebastu och en större gemensam bastu. Harvia inspireras av den kompletta känslan av välbefinnande som bastun och värmen ger.

Kvaliteten på Harvias elektriska bastuaggregat är resultatet av decennier av samarbete

Bastuugnen är en viktig del av inredningen och stämningen i bastun. Bland Harvias vedeldade bastuugnar finns design för alla smaker. Att bastun har byggts på rätt sätt spelar en stor roll för att ugnens egenskaper kommer till sin rätt på bästa möjliga sättet. Ugnens effekt väljs utifrån material och bastuns storlek.

Det behövs i genomsnitt 1 kW aggregateffekt per kubikmeter bastu. Effektbehovet ökar om bastun har glasytor eller ytor av tegel eller betong

Artiklar 1-12 av 23

Sätt fallande sortering
  1. Bastuaggregat Harvia Spirit
    Bastuaggregat Harvia Spirit

    Vägghängt designaggregat med vackra rundade former som framhäver det stora stenmagasinet. Nu även med WiFi-styrning! 

    Från 6 654 :-
Sida
per sida
© Copyright Bastuspecialisten 2014-2023