Facebook Pixel
Växla Nav

Bastuaggregat Harvia Cilindro Plus Spot

Från 10 517 :-
Endast %1 kvar
Lagerstatus: Finns i lager

Visas i vår utställning

Artikelnr
HACILINDROSPOTCON
Description

Harvia Cilindro Plus Spot är likt sina syskon ett runt pelaraggregat men styrningen sköts trådlöst från en stilren puck som placeras ca 5–10 meter ifrån aggregatet.

Tack vare sin design så erbjuder Cilindro mjuka och fuktiga bastubad, men möjliggör också kraftiga bad tack vare sitt stora stenmagasin.

Den trådlösa kontrollpanelen Harvia Spot ger en enkel och trygg användning av aggregatet, den är lättmonterad och har inga synliga kablar. Spot kan monteras både i- och utanför bastun, och du kan enkelt slå på eller av aggregatet med ett klick. LED-indikatorerna i styrenheten anger aggregatets driftläge. Aggregatets inkopplingstid kan regleras (2h, 4h, 6 h) och Spot drivs av batterier.

Harvias Spot är ett mycket bra val när du vill byta ut ett gammalt aggregat mot ett nytt utan att du behöver dra nya kablar till en separat styrpanel. sätt bara fast din Spot där den passar bäst just för dig.

Till Cilindro kan du köpa till ett smart skyddsräcke i trä, som även kan fås med LED-belysning för ytterligare en ljuskälla i din bastu, som dessutom ser exklusivt ut.

Tillval:

  • Bastusten
  • Skyddsräcke
  • Infällningsram

Här kan du se hur enkelt det är att använda Harvia Spot.

Produktinformation
Effekt 6,8 / 9 kW
Vikt 10,2 kg
Bastuvolym 6–14 m³
Stenmängd 90 kg (5–10 cm)
Mått (HxBxD) 1020 x 310 x 310 mm
Minsta takhöjd i bastun 1900 mm
© Copyright Bastuspecialisten 2014-2023