Facebook Pixel
Växla Nav

Bastuaggregat Harvia The Wall Steel

Från 4 407 :-
Endast %1 kvar
Lagerstatus: Beställningsvara

Visas i vår utställning

Artikelnr
HATHEWALLCON
Description

Bastuaggregat The Wall från Harvia är en kombination av stilren skandinavisk design, finskt hantverk och funktionalitet i drift och installation.

The Wall:
The Wall har en manuell styrning och du väjer själv vid installationen om du vill ha de smarta vreden till höger eller vänster. The Wall har en enkel installation, belysta styrreglage, och de hållbara konstruktionslösningarna gör detta aggregat till ett enkelt och utmärkt alternativ. Allt detta i en kompakt och stilig helhet.

Både termostat- och tidströmreglagen är belysta. Det belysta tidströmreglaget är lätt att komma åt snabbt och är placerad upptill på aggregatet. Belysningen i reglaget underlättar användandet i mörker. Reglaget för termostaten, som används mer sällan, är placerat nedantill.

The Wall E:
The Wall E kräver en separat styrpanel som du köper till separat.

Den kompakta designen gör att behovet för utrymme är litet och Wall E kan integreras i laven tack vare att aggregatet styrs från en separat manöverpanel, vilket gör att du har många möjligheter att påverka utseendet och layouten i bastun.

The Wall E har en hållbar konstruktion speciellt för stommen och värmeslingorna: stommen har en specifik stödkonstruktion som skyddar och förhindrar värmeslingan från att böjas. Värmeslingorna är utvecklade specifikt för långvarigt bruk med högt effektuttag, och komponenterna, som oftast är utsatta för mycket fukt och värme upptill, är nu placerade i nedre delen av aggregatet. Detta förlänger livslängden av aggregatet.

För fjärrstyrning av ditt E-aggregat finns 2 olika möjligheter:

  1. Harvia Xenio CX170 Wifi manöverpanel + säkerhetsanordning till bastun
  2. Harvia Xenio CX170 standard manöverpanel + Xenio Wifi-paket

Bastusten ingår ej.

Produktinformation
Effekt 4,5 / 6 / 8 / 9 kW
Bastuvolym 3–14 m³
Stenmängd 20 kg (5–10 cm)
Minsta takhöjd i bastun 1900 mm
© Copyright Bastuspecialisten 2014-2023