Facebook Pixel
Växla Nav

Huum bastuaggregat

Huum bastuaggregat

Huums bastuaggregat kombinerar nyskapande design med innovativa lösningar för styrning av aggregatet.

Varje aggregat från Huum andas och utstrålar äkta skandinavisk design och deras första aggregat Drop, Droppen, är inspirerat av den renaste formen i naturen – en vattendroppe. Och varje droppe vatten som landar på stenarna kommer att ge dig den perfekta ångan.

Droppen vann Reddot Award 2015.

Deras Huum Hive har samma funktion och höga kvalité och passar de som vill ha ett snyggt designaggregat i sitt stora basturum, Hive kan placeras i bastur upp till 35 m³.

Låt dig inte skrämmas av den stora mängden stenar som dessa aggregat kräver. Det är stenarna som ger dess unika utseende och tack vare stenmängden så får du alltid en härlig värme och mjuk ånga varje gång du häller vatten över de heta stenarna. Bastuaggregaten från Huum är verkligen en riktigt pärla i varje basturum!

Huums bastuaggregat passar den moderna bastun, de erbjuder styrning via din smartphone genom deras egna app som du enkelt laddar ner. Du kan med appen starta, stänga av bastun och se hur varm den är. Du kan även sköta styrningen genom deras lokala manöverpanel, båda är enkla att använda och du väljer den som passar dig och dina behov bäst. 

8 artiklar

Sätt fallande sortering
per sida
© Copyright Bastuspecialisten 2014–2024