Facebook Pixel
Växla Nav

Tylö bastuaggregat

Tylö bastuaggregat

Tylö bastuaggregat: värme, elegans och komfort i ett

Om du söker den perfekta bastuupplevelsen är Tylös bastuaggregat det ultimata valet. Med över 70 års erfarenhet av att tillverka toppkvalitativa bastuaggregat har Tylö etablerat sig som en ledande aktör inom bastubranschen. Läs vidare för att upptäcka varför Tylö's bastuaggregat är synonymt med värme, elegans och komfort och varför de är ditt bästa val för en avkopplande bastustund.

1. Enastående prestanda och effektivitet

Tylös bastuaggregat är kända för sin överlägsna prestanda och effektivitet. De är konstruerade med fokus på att leverera konstant och precis temperaturkontroll i din bastu. Oavsett om du föredrar en torr finsk bastu eller en ångbastu, kan Tylö-aggregaten leverera den perfekta värmen för din avkoppling.

2. Elegans och design i världsklass

Tylös bastuaggregat är inte bara en teknisk prestation, de är också eleganta och stilfulla. Deras moderna design passar perfekt in i alla typer av basturum och skapar en estetiskt tilltalande atmosfär. Det är inte bara en bastu, det är ett konstverk i sig.

3. Energisnåla alternativ

För miljömedvetna kunder erbjuder Tylö även energisnåla bastuaggregat som hjälper dig att spara på energikostnaderna samtidigt som du minskar din klimatpåverkan. Dessa aggregat är utformade för att vara både energieffektiva och miljövänliga.

4. Flexibilitet för dina specifika behov

Oavsett om du har en kompakt bastu hemma eller en större bastuanläggning, har Tylö's bastuaggregat en modell som passar dina specifika behov. Med olika storlekar och effektnivåer kan du skräddarsy din bastuupplevelse precis som du vill ha den.

5. En trovärdig partner

När du väljer Tylö väljer du inte bara ett bastuaggregat, du väljer en partner med en stark historia av kundnöjdhet och pålitlighet. Tylö är känt för sin passion för bastu och deras dedikation till att leverera de bästa bastuprodukterna på marknaden.

Så om du strävar efter att skapa den ultimata bastuupplevelsen med värme, elegans och komfort, leta inte längre än Tylös bastuaggregat. Kontakta oss idag för att utforska vårt sortiment och få rådgivning om vilket Tylö bastuaggregat som passar dig bäst. Skapa en bastuupplevelse som kommer att följa dig livet ut med Tylö!

Artiklar 1-12 av 13

Sätt fallande sortering
 1. Bastuaggregat Tylö Crown
  Bastuaggregat Tylö Crown

  Crown kombinerar den senaste tekniken med en stilren och tidlös design. Med inbyggd belysning som sprider ett vackert ljusmönster.

  Från 25 813 :-
 2. Bastuaggregat Tylö Crown Combi svart
  Bastuaggregat Tylö Crown Combi

  Crown Combi kombinerar traditionell torrbastu och ångbastu. Utrustad med den senaste tekniken som gör din bastuupplevelse både bekväm och anpassningsbar.

  Från 32 813 :-
 3. Bastuaggregat Tylö Sense Sport 6/8 svart
  Bastuaggregat Tylö Sense Sport 6/8

  Sense Sport har inbyggda vred för tid och temperatur på aggregatets front. Välj effekt 6 eller 8 kW samt front i svart eller grå.

  Från 6 296 :-
 4. Bastuaggregat Tylö Sense Commercial 6/8 svart
  Bastuaggregat Tylö Sense Commercial 6/8

  För mindre offentliga basturum och professionellt bruk. Fungerar även i hemmamiljö. Finns med svart eller grå front.

  Från 5 258 :-
Sida
per sida
© Copyright Bastuspecialisten 2014-2023