Facebook Pixel
Växla Nav

Harvia basturum

Harvia basturum

Harvias badrumsbastur är designade speciellt för badrummens små och fuktiga utrymmen, och är perfekt för dig som inte vill eller kan bygga ut inuti badrummet. I de allra flesta fall så behöver du inte ens göra förändringar i ventilation eller lägga nytt våtskikt, men tänk på att kolla upp detta innan ett ev köp.

Efter en hetsig dag längtar man efter ett avslappnande bastubad. En avslappningsstund på bastulaven ger ny energi och en skön känsla. Drömmen om en egen bastu är lätt att förverkliga.

Badrumsbastun kräver inget bygglov eftersom den klassas som en möbel, men i lägenheter behöver man ofta be bostadsföreningen om lov för förändringsarbete.  

Bastun är snabbt klar för användning

Den lättmonterade badrumsbastun monteras enkelt på ett par timmar utan bygghjälp. Bastun levereras i monteringsfärdiga element. Leveransen innehåller allt från väggar och tak till bastuslev. Elementen lyfts på plats så att ban börjar från den bakre väggen. Väggarna och taket fogas samman och tätas med silikon.

Obs! Leverans av basturum räknas som skrymmande. Vid beställningstillfället tas en schablonfrakt ut och vi kommer kontakta er innan expediering för debitering av rätt fraktkostnad.

7 artiklar

Sätt fallande sortering
per sida
© Copyright Bastuspecialisten 2014-2023