Facebook Pixel
Växla Nav

Harvia bastustuga

Harvia bastustuga

I Harvias bastustugor förenas finsk bastutradition med modern skandinavisk design. Utomhusbastun levereras i kompletta kit vilket gör monteringen enkelt för dig.

En utomhusbastu placeras där det finns rum och plats, viket inte alltid finns inomhus, plus att stämningen som medföljer när du eldar i ett vedeldat bastuaggregat höjer känslan av bastubadet men elden som ger ljus och knastrandet av veden.

Harvia bastustugor finns i olika storlekar men i samma finska kvalité och snygga skandinaviska design, så det enda du behöver tänka på är hur många som ska få plats i bastun och utgå ifrån det. Utgå från ditt behov och kom in och prata med oss så hjälper vi dig.

Harvia Solide kan monteras på en dag och är en bekväm lösning på utomhusbastu, till Solide finns det olika tillvalspaket att komplettera din bastustuga med, den vederlade kamin ingår såklart.

Bastustugorna levereras som en helhet utan fundament och den är lätt att montera.

Obs! Leverans av bastuhus räknas som skrymmande. Vid beställningstillfället tas en schablonfrakt ut och vi kommer kontakta er innan expediering för debitering av rätt fraktkostnad.

1 Artikel

Sätt fallande sortering
per sida
© Copyright Bastuspecialisten 2014-2023