Du har inga produkter i din varukorg.

Totalt: 0 :-
Alla priser i SEK

Bastuaggregat Harvia Cilindro Plus Spot

Fler bilder

Bastuaggregat Harvia Cilindro Plus Spot

Harvia Cilindro Plus Spot är likt sina syskon ett runt pelaraggregat men styrningen sköts trådlöst från en stilren puck som placeras 5–10 meter ifrån aggregatet.

Tack vare sin design så erbjuder Cilindro mjuka och fuktiga bastubad, men möjliggör också kraftiga bad tack vare sitt stora stenmagasin.

Den trådlösa kontrollpanelen Harvia Spot möjliggör enkel och trygg användning av aggregatet, den är lättmonterad och har inga synliga kablar. Spot kan monteras både i och utanför bastun, och du kan enkelt slå på eller av aggregatet med ett klick. LED-indikatorerna i styrenheten anger aggregatets driftläge. Aggregatets inkopplingstid kan regleras (2H / 4h / 6 h) och spot drivs av batterier.

Harvias Spot är ett mycket bra val när du vill byta ut ett gammalt aggregat mot ett nytt utan att du behöver dra nya kablar till en separat styrpanel. sätt bara fast din Spot där den passar bäst just för dig.

Till Cilindro kan du köpa till ett smart skyddsräcke i trä, som även kan fås med LED-belysningen för ytterligare en ljuskälla i din bastu, dessutom ser det exklusivt ut.

  • Tillval:
  • - Bastusten
  • - Skyddsräcke
  • - Infällningsram
 

Här kan du se hur enkelt det är att använda Harvia Spot.

Visas i vår utställning


Från: 8 235 :-

Pris: 0 :-

Pris: 0 :-


Produktinformation

Artikelnr: HACILINDROSPOTPKT