Du har inga produkter i din varukorg.

Totalt: 0 :-
Alla priser i SEK

Bastuugn Harvia Legend 300

Fler bilder

Bastuugn Harvia Legend

Harvia Legend är handgjorda och en njutning i bastubadet tack vare sin gedigna design och sitt stora stenmagasin.

Den svarta stålställningen på Harvia legend innehåller mycket stenar, och när de hettas upp får du ett härligt bastubad även vid lägre temperaturer. Det stora antalet stenar garanterar bra värme, även om elden slocknar emellanåt.

Genom glasluckan har du fri sikt till elden och de smala karmarna garanterar att så mycket av glaset är synligt. Det är glöden som kompletterar bastuatmosfären i en vedeldad bastu.

Legend-bastuugnarnas eldstäder finns en modern gallerstruktur som delar upp förbränningsluften. En del av förbränningsluften leds till den övre delen av eldstaden vilket leder till att förbränningen är effektivare och renare. Gallerstrukturen förlänger även bastuugnens livslängd.
Säkerhetsavstånden från sido- och baksidesytorna till brännbart material är kortare än normalt, vilket gör det friare att placera lavarna.

Legend-bastuugnarna kan utrustas med en vattenvärmare av skorstensmodell. Harvia Legend finns även med förlängd brännkammare så att du kan elda från rummet bredvid, samt Legend Duo om du vill ha en braskamin och bastuugn i ett.

Legend 150 passar basturum 6-13 m3

Legend 240 passar basturum 10-24 m3

Legend 300 passar basturum 14-28 m3

  • Tillval:
  • - Skorsten
  • - Golvskyddsplåt
  • - Skyddsvägg
  • - Bastusten

Visas i vår utställning


Från:

7 826 :-

6 050 :-

Pris: 0 :-

Pris: 0 :-


Produktinformation

Rökrörsdiameter: 150 mm
Artikelnr: HALEGENDPKT