Facebook Pixel
Växla Nav

Keddy braskaminer

Keddy braskaminer

Keddy har tillverkat eldstäder sedan 1969 med det nordiska klimatet i åtanke.

Keddy började med spiskassetter i gjutjärn men har även ett komplett utbud med både braskaminer, murspidar och kakelugnar.

Känn känslan i Keddys braskaminer

Om du låtit handen vandra över en Keddy braskamin så förstår du vad vi talar om. Gjutjärnets fina yta är mörk och sval som en skogstjärn. Samtidigt är materialet skapat ur eld, för eld vilket gör att kaminens kvaliteten känns - ända in i varenda formgjuten beståndsdel. 

Svensk gjutjärnstradition, modern formgivning och innovativ teknik inkapslad i den mest genuina helhetskänslan du kan hitta på marknaden. Känn själv. Och njut. In i minsta detalj.

Keddy har även en kaminserie med helt rund form i stål, K900-serien. Vackert runda stålkaminer med enormt stor frontglas och handsytt läderhantag. Fins i svart eller vitt samt med täljsten och kan fås i två höjder.

Med en Keddy braskamin får du tryggheten på köpet.

Tack vare Keddys långa erfarenhet från att bemästra gjutjärnet till perfektion, vågar vi också ge dig marknadens bästa garantier. Det innebär 20 års garanti på kaminens alla gjutna delar.

 

 

14 artiklar

Sätt fallande sortering
 1. Keddy K700 med sidoglas
  Gjutjärnskamin Keddy K700

  Genuint svenskt gjutjärn som blir en härlig värmespridare i ditt hem. Finns med eller utan sidoglas samt topp av gjutjärn eller täljsten.

  Från 27 990 :-
 2. Formskuren svart golvplåt till Keddy K600
  Golvskydd till Keddy K600

  Formskuret golvskydd till din Keddy K600 braskamin. Välj mellan golvglas i härdat klart glas eller golvplåt i svart stål.

  Från 1 190 :-
per sida
© Copyright Bastuspecialisten 2014-2023