Facebook Pixel
Växla Nav

Rais braskaminer

Rais braskaminer

Med designen i fokus och en känsla för hög kvalitet lägger Rais ribban högt för hur en braskamin kan kännas och upplevas i ett hem.

Rais utvecklar konstant sina kaminer men gör aldrig några kompromisser på kvalitén. Det leder till kaminer med hög utseendemässig standard och unika lösningar som inte kan hittas på andra kaminer. Självklart är det inte bara utsidan som räknas hos Rais braskaminer, de har en förbränning av hög kvalité och stor användarvänlighet. Flera av deras kaminer kan till exempel fås med automatspjäll där braskaminen själv reglerar tillfödet av luft till elden, allt för att få ut bästa möjliga resultat av förbrännigen av din ved.

Skräddarsy din Raiskamin med Rais Customized

Rais braskaminer finns dessutom i flera färger och deras kaminer kan skräddarsys med ännu fler val som sidoglas, höjder, handtag och mycket mer, följ denna länk för att designa din egen kamin.

Rais gaskaminer

Även om Rais brinner för vedeldade kaminer har de ävet ett antal fristående kaminer och insatser som drivs med gasol eller stadsgas. Rais gasutbud hittar du här.

Artiklar 1-12 av 17

Sätt fallande sortering
Sida
per sida
© Copyright Bastuspecialisten 2014-2023