Facebook Pixel
Växla Nav

Scanspis braskaminer

Scanspis braskaminer

Scanspis braskaminer - detta är härligt modig Dansk design! 

Scanspis startades 1978 på Fyn i Danmark och har sedan dess tillverkat braskaminer av högsta kvalitet med design och miljö som ledstjärnor. Danmark har en rik tradition när det kommer till design, och Scanspis är en del av detta. Bara danska designers har skapat deras kaminer, och därmed säkras en full och sann formgivning som alltid kännetecknar Scanspis vid de typiskt danska, rena linjerna.

Effektiv insida, snygg utsida

För Scanspis handlar det inte bara om värme, utan också om att leverera den vackraste lågan, omringad av en designmedveten möbel som passar i de flesta hem. Kombinationen av dansk design, modiga idéer och fokus på detaljer har gjort Scanspis till ett ledande märke inom braskaminer.


Det danska designerparet Harrit  & Sörensen som designat dessa serier säger om:

  • Scanspis serie 66 är den lekfulla designen med innovativa funktioner i en organisk form. "Lågor är inte fyrkantiga" Kubbstopparen av klart glas maximerar insynen till elden.
  • Scanspis serie 68 är en vidareutveckling från en av Scanspis mest ikoniska serier. De raka linjerna och kombinationen av glas och aluminium utgör en mycket speciell design. Scanspis 68-serien finns med flera olika socklar, eller så kan du helt enkelt hänga den på väggen.
  • Scanspis 80 ger dig 180 graders insyn till elden i en vacker och elegant prismaformad braskamin.
  • Scanspis serie 85 är tidlös skandinaviskt formspråk med underbara proportioner. Brännkammaren formad som en grotta, som omfamnar de dansande lågorna.

Effektiva och renbrinnande kaminer

Alla Scanspis kaminer av idag har dubbel förbränning och 90% mindre utsläpp än äldre kaminer och är dessutom användarvänliga.

Artiklar 1-12 av 38

Sätt fallande sortering
Sida
per sida
© Copyright Bastuspecialisten 2014–2024