Du har inga produkter i din varukorg.

Totalt: 0 :-
Alla priser i SEK

Eldställ och brasverktyg

Eldställ som passar din kamin eller öppna spis är inte bara ett verktyg för att flytta vedträn. Rätt eldställ blir en prydnad för eldstaden och snygg design är njutbart.

Bastuspecialisten erbjuder eldgaffelset och eldverktyg i olika formstilar. Till exempel stilrent, elegant och traditionellt. Oavsett om du suktar efter gammaldags smide i mässing, eller ett svart eldställ i modern design finns det gott om alternativ att välja bland. Perfekt för att fullända den nybyggda bastun eller ge den gamla en ny
känsla.

Eldställ för olika inredningsstilar

Eldstaden är en plats att samlas kring, för att mysa och vara tillsammans. Här skapas fina minnen med familj och vänner. Eldställ som passar din kamin eller öppna spis är inte bara ett verktyg för att flytta vedträn. Rätt eldställ blir en prydnad för eldstaden och snygg design är njutbart. Så lägg lite extra krut på att fullända eldstaden med ett i din smak. Hos oss finns eldgaffelset som passar i stugan på landet och som gör sig väl i den nybyggda lägenheten i staden. Vi har bland annat eldställ från Bolin Smide som är handgjorda i Sverige. Unikt! Det finns även eldställ i mässing, lackerat stål och rostfritt.

Mängder av eldverktyg

Självklart ska ett eldgaffelkit också fungera för sitt syfte, med oss kan du räkna med lika hög funktion som tilltalande utseende. Välj ett eldställ med stabil fot om det är viktigt för dig att det står stadigt på marken.

Dubbelkolla vad som ingår i de olika eldgaffelseten och fundera på vilka eldverktyg du vill ha nära till hands. En favorit hos Bastuspecialisten är krokodilen, som är ett mycket praktiskt verktyg att flytta vedträn som brinner med.

Beställ ditt eldgaffelset hos oss på Bastuspecialisten! Vi erfarenhet som sträcker sig tillbaka till 1965. Idag kan du handla från det stora sortimentet online eller i butik, där du även kan hämta upp beställningar från nätet. Vill du hellre få varorna skickade till dig går det utmärkt, för varor vi har på lagret är leveranstiden 3–5 dagar från att vihar tagit emot beställningen.

per sida
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

per sida
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5