Facebook Pixel
Växla Nav

Gaskamin Rais Viva L 100

Från 36 900 :-
Lagerstatus: Beställningsvara
Artikelnr
RAISVIVA100GCON
Description

Cirkelformade Rais Viva L 100 gas har tack vare sin runda form en stor glasruta som ger härlig insyn till elden.

Gaskaminen från Rais ger naturtrogen eld och stämningsfull värme utan sotade glas och inbärandet av ved. Det är bara att klicka på fjärrkontrollen, alternativt på din mobil om du valt till Wifi-modulen, när du vill tända eller släcka brasan. Du sköter även värmen via samma funktion, du har alltså en trivseleld – eller massor av värme – på några få sekunder.

Inne i Viva L Gas ligger det ett antal keramiska vedträn, som ger en illusion av brinnande ved. Gasen leds både upp under vedträna och genom dem så det verkligen ser ut som en riktig brasa, men utan besväret med att du behöver hugga ny ved.

Viva gas har mycket ren förbränning där skorstenen tar hand om både till och frånluft. Du behöver inte reglera luften, kaminen tar hand om allt – njut bara av elden! En annan stor fördel med en gaskamin är att du inte behöver gå upp genom hela huset med din skorsten utan du kan gå ut genom en yttervägg till en väggventil, beroende på var i huset du vill placera din kamin.

Gaskamin Viva L anpassas efter eget tycke och smak, välj med eller utan sidoglas, svart glasram på dörren samt mellan olika färgtillägg, där även skorstenen kan lackas i samma färg.

Viva L kan eldas med gasol, naturgas eller stadsgas.

Produktinformation
Färg Svart
Höjd 1000 mm
Bredd Ø470
Vikt 117 kg
Verkningsgrad 78 %
© Copyright Bastuspecialisten 2014-2021