Facebook Pixel
Växla Nav

Gaskamin Rais Viva L 120

Från 41 900 :-
Lagerstatus: Beställningsvara
Artikelnr
RAISVIVA120GCON
Description

Gaskaminen Rais Viva L 120 gas ser ut som en riktigt braskamin, med stor brännkammare och stor glaslucka för maximal insyn till elden, som du enkelt startar med endast ett knapptryck.

Inne i eldstaden på Rais Viva gas ligger det flera keramiska vedträn som elden letar sig upp genom när du startar den. Likheten mellan en gaskamin och en vedeldad är slående, men du slipper ta hand om aska eller fylla på med ny ved. Justera lågorna med den medföljande fjärrkontrollen, styr vilken temperatur du vill ha i rummet och om du vill att brasan ska stängas av efter en viss tid. Väljer du till Wifi-modulen kan du dessutom styra din gaskamin med din telefon.

Gaskaminen har en mycket ren förbränning och har ett slutet system med till- och frånluft i samma skorsten vilket gör att man inte behöver reglera luften – utan njuter bara av elden! Väljer du dessutom att ställa din kamin vid en yttervägg kan skorstenen gå ut genom den och avslutas med en väggventil, du behöver med andra ord inte gå upp genom hela huset med rören som hos en vedeldad kamin. Både snyggare, du spar utrymme och det blir billigare.

Gaskamin Viva L anpassas efter eget tycke och smak, välj med eller utan sidoglas, samt med glas- eller stålram runt glasluckan. Viva L finns med tillvalet färgtillägg, där du väljer vilken färg du vill ha din spis i. Även skorstenen kan lackas i samma färg.

Produktinformation
Färg Svart
Höjd 1218 mm
Bredd Ø470 mm
Vikt 126 kg
Verkningsgrad 78 %
© Copyright Bastuspecialisten 2014-2021