Facebook Pixel
Växla Nav

Gaskamin Rais Viva L 160

Från 49 900 :-
Lagerstatus: Beställningsvara

Visas i vår utställning

Artikelnr
RAISVIVA160GCON
Description

Rais Viva L 160 Gas utmärker sig med sin höga design och sin vackra eld där det är du som bestämmer om du vill ha en stilla och lugn eld eller med mer fart.

Viva L 160 har en cirkelformad design vilket ger en mycket stor ruta och med stor brännkammare som gör att du får mer glädje av elden. Och enklare kan det inte bli; Klicka på fjärrkontrollen eller mobilen (om du har valt till Wifi-modulen) när du vill tända och släcka brasan, eller reglera värmen. Med  några klick får du alltså en trivseleld – eller massor av värme – på några få sekunder.

Precis som med sin kompanjon Viva L braskamin som eldas med ved, så kan du anpassa kaminen efter eget tycke och smak. Kaminen kommer som standard i svart, välj om du vill få den med eller utan sidoglas samt med elegant glaslucka eller stilren stållucka. Du kan även välja mellan flera olika färger. Skorstenen kan också lackas i samma färg som du väljer kaminen i om du önskar det.

En annan fördel med en gaskamin är att om du väljer att placera kaminen vid din yttervägg behöver den inte gå upp genom hela huset, utan du kan dra skorstenen direkt ut genom väggen. Kontakta oss för att få reda på mer om möjligheterna att få en gaskamin i just ditt hem.

Denna modell kan eldas med gasol, naturgas eller stadsgas.

Produktinformation
Färg Svart
Höjd 1618 mm
Bredd Ø470
Vikt 146 kg
Verkningsgrad 78 %
© Copyright Bastuspecialisten 2014-2021