Du har inga produkter i din varukorg.

Totalt: 0 :-
Alla priser i SEK

Tulikivi Salvo S

Fler bilder

Tulikivi Salvo S

Brasugn Salvo S från finska Tulikivi är en rejäl täljstensbraskamin, i en elegant smal design som ger långvarig värmeavgivning

Salvo S är tillverkad av täljsten och går att få i två olika höjder och tre olika utseenden. De rundande hörnen och plattsättningen av täljstenen ger ett elegant utseenden.

Salvo S har täta luckor och ett luftreglage som är enkla att använda, den har effektivt värmekraftverk för olika behov och med sin täta konstruktion ger den Långvarig värmeavgivning som lämpar sig väl för lågenergihus.

Den moderna kvadratiska luckan skapar en vacker vy in i eldstaden. Till eldstadens ytmaterial kan du välja antingen endast klassiskt släta täljstenar eller en kombination av släta stenar och dekorationsstenar.

 • - Classic: Classic har en slät täljstensyta, där stenens olika färgnyanser framhävs väl. Ytan känns lika mjuk som sammet.
 • - Grafia: En strukturell täljstensyta som har fått sin gnistrande skrovlighet genom vattenskärning
 • - Nobile: Mörkare än släta täljstensytor vilket framhäver naturstenens exklusivitet. En ny behandling av täljstenen får den att påminna om mockaskinn och ljuset reflekteras vackert i dess lätt sträva yta.
 

Salvo S är en hybridugn där man kan använda pellets utan tilläggsutrustning samt har en mycket bra verkningsgrad så att man sparar ved.

energimärkning a+

Visas i vår utställning


Från: 72 340 :-

Till: 84 860 :-

Pris: 0 :-

Pris: 0 :-


Produktinformation

Rökrörsdiameter: 150 mm
Artikelnr: TUSALVOSPKT
 • Ditt namn *

  Ditt telefonnummer

  Om du vill bli uppringd.

 • Din epostadress *

  Välj ämnesområde *

 • Meddelande *

Min förfrågan

  * Obligatoriska fält