Facebook Pixel
Växla Nav

Spartherm

Spartherm

Spartherm står för den högsta kvaliteten på spisinsatser och är marknadsledande i Europa. Spisinsatsen är grunden för en egen designad spis - din drömspis!

Med mångårig kunskap och med högt kvalitétänk gör Spartherm insatser som verkligen kan ge ditt hem det där extra som bara en eldstad kan göra.

Stort utbud av modeller 

Spartherm har ett väldigt brett utbud av spisinsatser för platsbyggnation med både ett, två och tre glas som ger dig stora möjligheter att hitta en modell som passar just dig och ditt hus. De flesta modellerna har hisslucka där glaset elegant glider upp i konstruktionen när du skall lägga in ved eller om du vill förvandla din platsbyggda spis till en öppen brasa.

Spartherm Premium

Samtliga insatser från Spartherm håller mycket hög kvalite men några utvalda modeller har även fått titeln Premium. Där det mest utmärkande är att handtaget och glasets nedre ram diskret glider ned i en skåra när luckan stängs och i princip blir osynliga. På premiuminsatserna är det även en ännu högre kvalité på glasen,allt för att din insats ska brinna så sotfritt som möjligt.

Platsbygg din spis

När du valt insats kan du anpassa omramningen nästan helt efter eget huvud. Har du högt i tak och vill dölja skorstensrören hela vägen upp? Är det en smal och diskret design du är ute efter eller vill du ha en större bredd på den, kanske med infällda hyllor eller vedförvaring? Inga problem!

Behöver du hjälp med att designa din platsbyggda spis hjälper vi gärna till. Läs mer om vår ritningsservice här.

11 artiklar

Sätt fallande sortering
per sida
© Copyright Bastuspecialisten 2014–2024