Facebook Pixel
Växla Nav

Josef Davidssons

Josef Davidssons

Den vackra traditionella vedspisen är en av ikon i det svenska köket och en riktig trotjänare.

Sedan slutet på 1800-talet har vedspisarna tagit stor plats i våra kök. Än i dag finns det många gamla fina vedspisar kvar i våra hus och såklart många nytillverkade. Bästa beviset på god design och funktion är att den överlever trender och tekniska extravaganser som kommer och går.

Tidlösa modeller

Vedspisarna Idun och Smålandsspisen är modeller som har funnits med länge och gått under många namn och nuförtiden är det Josef Davidssons som tillverkar dessa och givetvis har spisarna den senaste förbränningstekniken.

Fördelarna med vedspis

En vedeldad spis är ett både billigt och miljövänligt sätt att få värme. Och oslagbart tryggt när du vill laga mat och baka. Väljer du rätt spis och bra ved kan det till och med vara den mest ekonomiska, trygga och skonsamma metoden av alla.

Miljökrav

På senare år har lagarna om miljö och utsläpp förändrats och tillverkarna har varit tvungna att utveckla produkterna. På Josef Davidssons påbörjade redan 2008 en förändringsprocess och började då byggda om de äldre spisar de producerade så att de skulle klara de nya EU reglerma och de miljökrav som sattes då.

6 artiklar

Sätt fallande sortering
per sida
© Copyright Bastuspecialisten 2014–2024