Facebook Pixel
Växla Nav

Köksspis viking 75 välj hö. alt vä.

31 900 :-
Lagerstatus: Beställningsvara

Visas i vår utställning

Artikelnr
DAVIKING75
VIKING 75 ingår i vårt sortiment med österrikiska kvalitetsspisar, som tar plats i ett helt nytt rum. Det supermoderna köket, där mysfaktorn värderas lika högt som kvalitet, design och funktion.

Viking 75 är som namnet antyder en 75 cm bred vedspis. Alltså en lite större modell som ger en extra rymlig ugn med täljstenstak och stor eldstad för snabb och trivsam matlagning.

Den effektiva och miljöanpassade förbränningstekniken gör att vedens energi kan utvinnas maximalt och ge jämn värmealstring. Det automatiska tilluftsspjället reglerar både den primära och sekundära lufttillförseln för en jämnare temperatur och längre brinntid.

Skötseln är lika enkel som suverän – sotlucka, vedlåda och asklåda med lock finns lättillgängligt framtill.

Kompletteras spisen med 5,5 eller 10 cm breda konvektionssidor är Viking godkänd för integrering direkt mot brännbart material. Standardhöjd är 85 cm. För integrering med 90 cm bänkskåp finns en förhöjningssockel.

I originalutförande leveras Viking med en slitstark stålhäll ovanpå spishällsramen i gjutjärn. Hela hällen fungerar som kokplatta. Den lösa kokplattan kan ge plats för en wokpanna.

  • För ett modernare uttryck finns glaskeramikhäll som tillval.
  • Spisen kan anslutas till rökkanal baktill, upptill eller från sidan.
  • Välj mellan höger- eller vänstereldad och vit eller antracit.

 

Energideklaration A

Produktinformation
Höjd 850 - 900 mm
Bredd 750 mm
Djup 600 mm
Vikt 145 kg
Effekt 3 - 8 kW
Verkningsgrad 80 %
Rökrörsdiameter 115 mm
© Copyright Bastuspecialisten 2014-2021