Facebook Pixel
Växla Nav

Contura

Contura

Med Contura murspisar får du en eldstad som matchar både inredning och arkitektur.

Conturas murspisar är en nästan som en modern öppen spis, en möbel med attityd eller en skulptur om du så vill. Den är designad i rena linjer,  med mycket glas, betong och sten, för stora rum och mycket mys. 

Conturas eldstad i51 & I61är konstruerad för att passa i moderna hus med generös flambild. i41 har en vinklad lucka, vilket passar riktigt bra i hörn. Alla modellerna kommer med en rad olika ytskickt som gör att du kan anpassa din murspis efter din egen smak.

Effektiv förbränning

Contura tillverkas med den senaste förbränningstekniken vilket innebär att den är mycket energieffektiv. Eldstäderna är noggrant testade avseende kvalitet och funktion och är P-märkta av Sveriges Provnings- och forskningsinstitut.

Välj rätt skorsten till din Contura murspis

Premodul skorstenssystem, invändig och utvändig skorsten passar alla Conturas murspisar.

Du kan nu dubblera garantin från 5 till 10 år på din Contura genom att registrera produkten online.

Information om hur du registrerar din kamin följer med garantibeviset där du guidas till en landningssida för att registrera kaminen online och genom att ange kaminens serienummer aktiveras den dubblerade garantin, förutsatt att det görs senast 3 månader från inköpsdatumet.

8 artiklar

Sätt fallande sortering
 1. Contura i8 Cosi Hög
  Murspis Contura i8 Cosi Hög

  Kassett med färdig omramning i hög modell. Välj mellan 3-sidigt eller 2-sidigt glas samt glas- eller gjutjärnslucka.

  Från 41 900 :-
 2. Contura i41A artstone
  Murspis Contura i41A

  Contura i41A har en vinklad glaslucka och är klädd i artstone. Artstone är en infärgad vit betongsten, unik för Contura.

  Från 64 900 :-
 3. Contura i41s sandsten
  Murspis Contura i41TS

  Modern murspis med giljotinlucka i vinkel till höger eller vänster. Välj mellan beklädnad i värmelagrande täljsten eller exlusiv vanötsbrun sandsten.

  Från 67 900 :-
 4. Contura i51an
  Murspis Contura i51

  Contura i51 klädd i stål eller Artstone. Eldstaden är lätt att placera i hemmet; den tar liten plats och kan ställas mot en brännbar vägg.

  Från 60 900 :-
per sida
© Copyright Bastuspecialisten 2014-2023