Facebook Pixel
Växla Nav

Murspis Contura i41TS

Från 67 900 :-
Endast %1 kvar
Lagerstatus: Beställningsvara
Artikelnr
COI41TSCON
Description

Med den vinklade glasluckan med hissfunktion i Contura i41 får du ännu större möjligheter att skapa en eldstad som sticker ut och lyser upp. Beklädnaden i täljsten är naturligt värmelagrande och har en vacker naturlig mönstring.

Vill du ha en eldstad med känslan av en öppen spis? Med denna modell från Contura är det möjligt att få både en exklusiv eldstad helt i sten och en energisparande värmekälla i ett.

Du väljer om du vill ha luckan vinklad åt höger eller vänster, samt mellan omramning i sandsten eller täljsten. Insats och stenbeklädnad levereras som en komplett enhet som du enkelt ansluter till skorstenen. Inget murningsarbete, ingen inpassning i befintlig spis, bara skönhet och värme.

Sandstenen är valnötsbrun med en unik ådring för varje exemplar. Den värmelagrande täljstenen har en naturlig mönstring, inget exemplar är det andra likt.

När du väljer en insats från Contura får du svensk design och kvalitet av högsta klass. Ett generöst glas visar mycket av elden. Conturas nya HR-glas (Heat Reflective) är en ny typ av glas som reflekterar tillbaka värme in i förbränningskammaren, och genom att mer värme stannar i kaminen skapas en effektivare förbränning. Detta ger inte bara ger rena glas, utan också en vackrare och renare eld.

HR-glas från Contura skapar också en behagligare känsla kring kaminen som passar moderna, välisolerade hem bättre.

Produktinformation
Höjd 1650 mm
Bredd 910 mm
Djup 500 mm
Vikt 400 kg
Effekt 7 kW
Verkningsgrad 81 %
Rökrörsdiameter 150 mm
Liknande produkter
© Copyright Bastuspecialisten 2014–2024