Facebook Pixel
Växla Nav

Murspis Contura i51

Från 60 900 :-
Endast %1 kvar
Lagerstatus: Beställningsvara
Artikelnr
COI51CON
Description

Välj eldstaden Contura i51 för ett rent och grafiskt uttryck. Du får dessutom generösa glas på tre sidor och en rymlig brännkammare.

Eldstaden är lätt att placera i hemmet och kan tack vare sin inbyggda brandvägg ställas dikt mot en brännbar vägg.  Contura i51 är en kamin med effektiv uppvärmning tack vare en av marknadens bästa förbränningstekniker. Det innebär sotfria glas, effektiva uppvärmning och att veden räcker längre.

Moderna hus är mer än vad som syns på ytan. Modern uppvärmningsteknik innebär att det bildas ett litet undertryck i bostaden. Samtliga Contura i50 är täthetskontrollerade och hämtar förbränningsluften utifrån vilket garanterar en problemfri funktion i moderna hus.

Conturas nya HR-glas är en ny typ av glas som reflekterar tillbaka värme in i förbränningskammaren.

i51 finns med flera olika omramningar, välj mellan svart eller vit stål samt vit, naturell eller antracitfärgad artstone. Artstone är en slipad betongsten med len yta och tål stora värmevariationer. Den naturella varianten går även bra att måla på, för att få i61 i just din favoritfärg. Kaminen finns även med omramning av täljsten (i51T).

Tillval:

  • Vedfack i svart stål
  • Golvskydd i glas
  • Värmemagasin Powerstone
  • Uteluftsanslutning

Produktinformation
Höjd 1650 mm
Bredd 770 mm
Djup 500 mm
Effekt 8 kW
Verkningsgrad 80 %
Rökrörsdiameter 150 mm
© Copyright Bastuspecialisten 2014–2024