Facebook Pixel
Växla Nav

Premodul skorstenssystem

Premodul skorstenssystem

Premodul skorstenssystem är uppbyggt genom stort säkerhetstänk och mycket lång erfarenhet.

Nibe i Markaryd har tillverkat skorstenar sedan 1965 med garantiåtagande. Premodul ger idag största möjliga flexibilitet - du kan placera din braskamin nästan var du vill i huset och färgmatcha!

Premodul är en helhetslösning - från anslutning av en Contura kamin till skorstenshuven på taket.

Premodul är en modern skorsten som matchar både din braskamin, inredning i rummet och tegelpannorna på taket. Skorstensröret utgör en inredningsdetalj som kan fås i grått, svart eller vitt. I synnerhet då man har hög takhöjd kan skorstenen förstärka rummets rymd. Den utvändiga skorstenshuven väljs i rött eller svart.

Premodul skorsten är tillverkad i stål, konstruerad för de flesta biobränslen och CE-godkänd. Den är lätt att montera och levereras med25 års garanti. I Småland är man noga med garantier!

De vanligaste installationsalternativen med Premodul.

Premodul skorstenar finns för tre olika placering:

  1. Tilluftsskorsten, tillåter en friare placering i täta hus eftersom förbränningsluften tas genom skorstenen.
  2. Invändig skorsten med många möjligheter till vinkling och förskjutning för att uppnå bästa placering.
  3. Utvändig skorsten, om invändig placering inte är möjligt kan man placera kaminen vid en yttervägg och dra skorstenen på utsidan av fasaden.

 

 Premodul installationsalternativ

 

Hur får jag veta pris på och köpa Premodul skorstenslösning?

Vi visar och du kan köpa Premoduls vanligaste produkter här i vår E-butik. Vid köp i E-butiken levereras Premodul skorsten fraktfritt med direktleverans. Hela Premoduls sortiment är tillgängligt i vår butik i Bromma.

Du kan även här i vår E-butik på alla Contura braskaminer, täljstenskaminer, murspisar och kassetter & insatser utnyttja vår Offertförfrågan. Den kan beställas med Premodul skorsten. Bor du i Stockholms närområde kan vi även offerera installation av kamin och skorsten.

9 artiklar

Sätt fallande sortering
per sida
© Copyright Bastuspecialisten 2014–2024