Facebook Pixel
Växla Nav

Tillbehör skorstensfritt

Tillbehör skorstensfritt

Till din skorstensfria bioetanolkamin finns det flera olika tillbehör du kan köpa till.

Gör livet ännu mysigare med några av våra tillval till din skorstensfria kamin eller insats.

Bioetanol / spisbränsle

Framför allt har vi spisbränsle / bioetanol som du använder för att elda med. Vi erbjuder bioetanol från Nederlänska Xaralyn som är vårt "husmärke" och som vi anser brinner mycket bra och rent.

Allt som brinner avger någon form av doft, hur lite beror både på kvaliten på bränslet samt även brännarens konstruktion. För de som vill ha det bästa som marknaden har att erbjuda i den vägen finns Vaunis EcoFlame Supreme. Till bordslyktorna Spin används en speciell bioeatanol som är mer som en biogel som heter Firegel.

Keramsika vedträn

Bastuspecialisten har flera olika varianter av keramiska vedträn som du kan lägga i din skorstensfria kamin eller runt bioetanolbrännaren för att skapa ett mer realistiskt utseende av en riktig eldstad. Vi har allt från lite mindre paket med 4 keramiska vedträn till lite större paket med 10 bitar så du kan anpassa mängden till just din skorstensfria kamin.

Högtalare

För dig som saknar det sprakande ljudet som ved kan ge ifrån sig när den brinner finns det en liten högtalare med uppladdningsbara batterier med förinspelat gnistljud!

Dekorsten

Även dekorsten i vitt eller grått för dig som vill ha ett lite mer rent utseende men ändå dölja bioetanolinsatsen.


Viktigt att tänka på

Det är viktigt att tänka på att keramisk ved och dekorsten inte skall läggas över själva öppningen på brännaren, dvs. inte i elden utan runt på sidorna och bakom/framför lågorna.

Artiklar 1-12 av 15

Sätt fallande sortering
Sida
per sida
© Copyright Bastuspecialisten 2014–2024